Selecteer een pagina

Laughter is brightest where food – and coffee – are best

 

 

Where It All Began

Het verhaal van Espressobar Hugo begint in 2009. In dit jaar werd ik tijdens mijn reis in Australië verliefd op het “no worries” concept. Heerlijk buiten tafelen met vrienden, heel de dag kunnen ontbijten, veel healthy opties en af en toe stiekem ook een non-healthy taartje eten, maar vooral een heleboel goede koffie. 

Eenmaal thuis mistte ik zo’n plek. Een plek waar je een genietmomentje beleeft met een goede bak koffie, gezellig kunt afspreken met vriendinnen, lekker kunt werken, waar je je niet schuldig hoeft te voelen over dat non-healthy taartje en er elke dag een verse krant op je ligt te wachten. 

In 2009 werd er een geschikt pand gevonden op de markt, naast het bekende Hugo de Groot poortje. Hugo de Groot vluchtte op 22 maart 1621 in een boekenkist vanuit Loevestein. Hij vermomde zich bij de familie Daetselaar als metselaar en ontvluchtte zo via dit poortje de stad. 

Graag vertellen we je meer over de geschiedenis van Hugo de Groot of verklappen we misschien wel de ingrediënten van dat non-healthy taartje.   

De verse krant ligt in ieder geval op je te wachten! Tot snel!

“Life begins after coffee”
Marloes van den Berg

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

10:00 - 17:00 uur

Zaterdag - zondag

10:00 - 18:00 uur

Mail ons

Laat het ons weten als je vragen hebt!

1 + 10 =